Alarm til private boliger

Vi selger, monterer og tar service på alarmanlegg fra Verisure, da Verisure ikke gjør dette selv. Med et alarmanlegg fra Verisure kan du sikre deg og dine nærmeste mot innbrudd, brann og vannlekkasjer på en effektiv, enkel og trygg måte. Med over 3 millioner kunder i 16 land, kan vi trygt si at Verisures alarmsystemer er blant de beste i verden. Med et bredt utvalg av apper og tilleggsutstyr, kan vi sammen skreddersy ditt alarmsystem. Kontakt oss i dag for å avtale gratis befaring av din bolig eller om du har andre spørsmål vedrørende boligalarm. Klikk her for å se mer

Alarm til næringseiendom

Vi kan sikre ditt butikklokale, næringsbygg, lager, kontor, verksted eller annen type næringseiendom. Et innbrudd, brann eller vannlekkasje vil lett kunne føre til tapte inntekter og bortkastet/ufakturerbar tid, noe som resulterer i at bedriften din taper penger. Hvordan kan man selge produkter om de er utilgjengelige som følge av tyveri eller brann? Eller hvordan kan man reparere en bil om verkstedet ditt har brent ned? Hvor mye man taper avhenger av skadeomfanget, men med et solid alarmsystem vil man kunne forhindre dette på best mulig måte. Bestill gratis befaring i dag for å sikre din bedrift.

Noen av våre produkter

Yale Doorman elektronisk dørlås med smart låsmodul

Med Verisure Låsmodul i Yale Doorman dørlås (V2 eller nyere) kan du låse opp og igjen døren med kode eller via mobilen, og du får bedre kontroll over boligen din. En dørlås med kode løser en rekke hverdagslige problemer som at nøkler mistes, at familiemedlemmer låser seg ute eller at du skal slippe noen inn i huset når du ikke selv er hjemme.

Covid-19 tiltak

Vi tar hensyn og følger helseinstituttets anmodninger når vi er på befaringer eller utfører service/vedlikehold hos våre kunder.